Internet Explorer støttes ikke lenger
Takk for at du bruker tjenesten vår. Internet Explorer er i ferd med å bli en utdatert nettleser, og vi vil ikke tilpasse videreutvikling til denne. Derfor bør du bruke Chrome, Safari, Microsoft Edge eller Firefox for å få en bedre brukeropplevelse. Her kommer de beste oppskriftene til hvordan du kan bytte og/eller oppgradere din maskin.
Intervju med Per Torkelsson, Skæhkere / Skäckerfjäll, 10.09.1981
Tidsrom 1981 - 1981
Per Torkelsson Skæhkere, 10.09.1981
Tilgang til denne ressursen er klausulert (sperret) grunnet taushetsplikt, personvern, opphavsrett eller andre forhold. Ressursen er klausulert på ubestemt tid.
Samisk arkiv / Sámi arkiiva AV/SAMI-PA-1030/SI-Audio/U/U1/L0015/0016 Lenke til Arkivportalen
SAMI-PA-1030: Sámi Instituhtta / Nordisk Samisk Institutt SI-Audio: Sámi Instituhta vokala arkiiva / Nordisk Samisk Institutts vokale arkiv U: Vokalaarkiiva / Vokalt arkiv U1: SI A-ráidu: Originála giellabáttit L0015: SI A242-261 Lydopptak
10.09.1981-Fra Asta: Per Torkelsson ble født 21.05.1916 og bodde i Skæhkere / Skäckerfjäll. I september 1981 gjorde Lajla Mattsson Magga et opptak med han på sørsamisk. Opptaket er på 45 minutter. Av temaer kan nevnes: 1. Forskjellig benevnelse på snø. 2. Arbeid med rein i Skäckerfjäll, beskrivelse av landskap, om reinhorn. 3. Fortellinger fra barndommen.1. Lopmi bijre. 2.Goh Klemment jih Piere bovtsh tjöönghkeminie, magkeres laante Skähkere lea, ånnetji tjåerviej bijre. 3. Maana mujhtese. Hør også Per på A 364.Samer og samisk kulturForskning og vitenskapSverigePrivatarkiverInstitusjonsarkiverIntervjuer
Referanser
Begrenset Dette bildet er klausulert på Internett. Dersom du deler lenken, vil mottakeren bare kunne se bildet, dersom vedkommende er innlogget med en brukerkonto som har rettigheter til å se bildet.
Informasjon om cookies
Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies. Les mer om hvordan du styrer cookies.