Internet Explorer støttes ikke lenger
Takk for at du bruker tjenesten vår. Internet Explorer er i ferd med å bli en utdatert nettleser, og vi vil ikke tilpasse videreutvikling til denne. Derfor bør du bruke Chrome, Safari, Microsoft Edge eller Firefox for å få en bedre brukeropplevelse. Her kommer de beste oppskriftene til hvordan du kan bytte og/eller oppgradere din maskin.
Intervju med Lars Börgefjäll (Burkien Laara) (band I)
Tidsrom 1982 - 1982
Lars Börgefjäll (band I)
Tilgang til denne ressursen er klausulert (sperret) grunnet taushetsplikt, personvern, opphavsrett eller andre forhold. Ressursen er klausulert på ubestemt tid.
Samisk arkiv / Saemien våarhkoe AV/SAMI-PA-1030/SI-Audio/U/U1/L0023/0019 Lenke til Arkivportalen
SAMI-PA-1030: Sámi Instituhtta / Nordisk Samisk Institutt SI-Audio: Sámi Instituhta vokala arkiiva / Nordisk Samisk Institutts vokale arkiv U: Vokalaarkiiva / Vokalt arkiv U1: SI A-ráidu: Originála giellabáttit L0023: A-ráidu nr. 409-429. Lydopptak
1982-Fra Asta: Lars Børgefjell (Burkien Laara), født 4.06. 1914, ble i 1982 intervjuet av Lajla Mattsson Magga på sørsamisk. Opptaket er på 24 minutter og omfatter følgende: Reinen følger visse mennesker bedre enn andre, og han forklarer hvilken betydning reinlokk, guvhkiehtidt, har i den forbindelse. I resten av intervjuet forteller han om en gang han deltok på skireinn i Åsele og han forklarer betydningen av ord og uttrykk som har med rein å gjøre. Hør også A 92 og A 428. Merknad: Ikke påført om tillatelse til utgivelse er gitt.Samer og samisk kulturForskning og vitenskapPrivatarkiverInstitusjonsarkiverIntervjuer
Referanser
Begrenset Dette bildet er klausulert på Internett. Dersom du deler lenken, vil mottakeren bare kunne se bildet, dersom vedkommende er innlogget med en brukerkonto som har rettigheter til å se bildet.
Informasjon om cookies
Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies. Les mer om hvordan du styrer cookies.